WoonLening

Wilt u geld lenen voor een verbouwing van uw eigen huis? Bijvoorbeeld voor een nieuwe keuken of het plaatsen van zonnepanelen? De WoonLening is geschikt voor een eenmalige uitgave aan uw eigen huis. U weet vooraf precies waaraan u toe bent. Bovendien heeft de WoonLening een aantrekkelijk rentetarief.

Wat is een WoonLening?

De WoonLening is bedoeld voor huiseigenaren en heeft de kenmerken van een persoonlijke lening. De langere looptijd van de WoonLening sluit echter beter aan bij het financieren van een verbouwing. Sluit u de WoonLening af, dan betaalt u geen notaris- en taxatiekosten. Voordat u een lening afsluit maken wij afspraken over hoeveel geld u leent, wat de looptijd van uw lening wordt en tegen welk tarief wij uw lening verstrekken. Tijdens de looptijd van uw lening blijft dat tarief hetzelfde: u lost het geleende geld af in vaste bedragen per maand. Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen. Aan het einde van de looptijd heeft u uw lening helemaal afgelost.

  • call 030 659 66 00
  • Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur

Kenmerken WoonLening

  • Rentetarief blijft hetzelfde, ook als de rente daalt of stijgt
  • U bent huiseigenaar en lost iedere maand af met een vast bedrag
  • Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen

Kosteloos extra aflossen

Iedere maand lost u een klein deel van uw WoonLening af. Maar u mag uw lening ook in een keer aflossen. Dit is kosteloos, wij brengen hiervoor geen boete of andere bedragen in rekening.

Verantwoord lenen

Past de WoonLening goed bij uw voorgenomen uitgave? En sluit deze lening goed aan op uw financiële situatie? Financiële problemen kunnen grote gevolgen hebben op het dagelijks leven van mensen. Hiertegen willen wij iedere klant beschermen. Laat u daarom goed informeren door een financieel adviseur. Heeft u nog geen financieel adviseur? Bel onze Klantenservice voor een adviseur bij u in de buurt: (030) 659 66 00.

Kosten WoonLening

Natuurlijk wilt u een zo laag mogelijk rentetarief. Daarvoor doen wij iedere dag ons uiterste best. Wij zijn continu transparant over alle rentetarieven. Daarbij werken wij volgens het principe van ‘Risk Based Pricing’. Met andere woorden: de hoogte van het tarief hangt onder andere af van het risico dat wij lopen. Uw rentetarief bestaat uit de fundingkosten, het kredietrisico en onze bedrijfskosten en winstopslag. Vraagt u een WoonLening aan? Dan kijken wij onder andere naar uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en of u andere leningen heeft. Hoe kleiner ons risico, hoe lager uw rentetarief.

Ander soort lening?

Wilt u geld lenen voor een grote aankoop? De Persoonlijke Lening is geschikt voor een eenmalige uitgave. Wilt u geld achter de hand hebben voor uitgaven waarvan de hoogte nog niet bekend zijn? Dan is een Flexibele Lening misschien iets voor u.