Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld.
Ga naar pagina inhoud

WoonLening

Wilt u geld lenen voor een grote aankoop? De Persoonlijke Lening is geschikt voor meer bestedingsdoelen waarbij sprake is van een eenmalige uitgave.

Wilt u geld lening voor het verduurzamen van uw eigen huis, zoals bijvoorbeeld het isoleren van uw zolder of het plaatsen van zonnepanelen? De GreenLoans is ontwikkeld voor een eenmalige uitgave voor het verduurzamen van uw eigen huis.

 

Wat is een WoonLening?

De WoonLening is bedoeld voor huiseigenaren en heeft de kenmerken van een persoonlijke lening. De langere looptijd van de WoonLening sluit echter beter aan bij het financieren van een verbouwing. Sluit u de WoonLening af, dan betaalt u geen notaris- en taxatiekosten. Voordat u een lening afsluit maken wij afspraken over hoeveel geld u leent, wat de looptijd van uw lening wordt en tegen welk tarief wij uw lening verstrekken. Tijdens de looptijd van uw lening blijft dat tarief hetzelfde: u lost het geleende geld af in vaste bedragen per maand. Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen. Aan het einde van de looptijd heeft u uw lening helemaal afgelost.

WoonLening afsluiten

Wij werken samen met financieel adviseurs, in het bezit van een AFM-vergunning. Zij delen onze visie op verantwoord lenen en adviseren u op maat. Bel onze Klantenservice voor een adviseur bij u in de buurt.

Vragen over de WoonLening

Hoe snel kan ik over mijn geleende geld beschikken? Wat zijn de voordelen van MijnDEFAM? Kijk bij onze Veelgestelde vragen voor het antwoord op uw vraag.

Kenmerken WoonLening

  • Rentetarief blijft hetzelfde, ook als de rente daalt of stijgt
  • U bent huiseigenaar en lost iedere maand af met een vast bedrag
  • Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen

Kosteloos extra aflossen

Iedere maand lost u een klein deel van uw WoonLening af. Maar u mag uw lening ook in een keer aflossen. Dit is kosteloos, wij brengen hiervoor geen boete of andere bedragen in rekening.

Verantwoord lenen

Past de WoonLening goed bij uw voorgenomen uitgave? En sluit deze lening goed aan op uw financiële situatie? Financiële problemen kunnen grote gevolgen hebben op het dagelijks leven van mensen. Hiertegen willen wij iedere klant beschermen. Laat u daarom goed informeren door een financieel adviseur. Heeft u nog geen financieel adviseur? Bel onze Klantenservice voor een adviseur bij u in de buurt: 030 – 659 66 00.

Kosten WoonLening

Natuurlijk wilt u een zo laag mogelijk rentetarief. Daarvoor doen wij iedere dag ons uiterste best. Wij zijn continu transparant over alle rentetarieven. Daarbij werken wij volgens het principe van ‘Risk Based Pricing’. Met andere woorden: de hoogte van het tarief hangt onder andere af van het risico dat wij lopen. Uw rentetarief bestaat uit de fundingkosten, het kredietrisico en onze bedrijfskosten en winstopslag. Vraagt u een WoonLening aan? Dan kijken wij onder andere naar uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en of u andere leningen heeft. Hoe kleiner ons risico, hoe lager uw rentetarief.

Ander soort lening?

Wilt u geld lenen voor een grote aankoop? De Persoonlijke Lening is geschikt voor een eenmalige uitgave. Wilt u geld lening voor het verduurzamen van uw eigen huis, zoals bijvoorbeeld het isoleren van uw zolder of het plaatsen van zonnepanelen? De GreenLoans is ontwikkeld voor een eenmalige uitgave voor het verduurzamen van uw eigen huis.