Persoonlijke Lening

Wilt u geld lenen voor een grote aankoop? Bijvoorbeeld voor een nieuwe auto of een camper? De Persoonlijke Lening is geschikt voor een eenmalige uitgave. U weet vooraf precies waaraan u toe bent. Bovendien heeft de Persoonlijke Lening een aantrekkelijk rentetarief.

Wat is een Persoonlijke Lening?

Een Persoonlijke Lening is geschikt voor een eenmalige uitgave. Voordat u een lening afsluit maken wij afspraken over hoeveel geld u leent, wat de looptijd van uw lening wordt en tegen welk tarief wij uw lening verstrekken. Tijdens de looptijd van uw lening blijft dat tarief hetzelfde: u lost het geleende geld af in vaste bedragen per maand. Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen. Aan het einde van de looptijd heeft u uw lening helemaal afgelost.

Kenmerken Persoonlijke Lening

  • Rentetarief blijft hetzelfde, ook als de rente daalt of stijgt
  • U lost iedere maand af met een vast bedrag
  • Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen

Kosteloos extra aflossen

Iedere maand lost u een klein deel van uw Persoonlijke Lening af. Maar u mag uw lening ook in een keer aflossen. Dit is kosteloos, wij brengen hiervoor geen boete of andere bedragen in rekening .

Verantwoord lenen

Past de Persoonlijke Lening goed bij uw voorgenomen uitgave? En sluit deze lening goed aan op uw financiële situatie? Financiële problemen kunnen grote gevolgen hebben op het dagelijks leven van mensen. Hiertegen willen wij iedere klant beschermen. Laat u daarom goed informeren door een financieel adviseur. Heeft u nog geen financieel adviseur? Bel onze Klantenservice voor een adviseur bij u in de buurt: 030 – 659 66 00.

Kosten Persoonlijke Lening

Natuurlijk wilt u een zo laag mogelijk rentetarief. Daarvoor doen wij iedere dag ons uiterste best. Wij zijn continu transparant over alle rentetarieven. Daarbij werken wij volgens het principe van ‘Risk Based Pricing’. Met andere woorden: de hoogte van het tarief hangt onder andere af van het risico dat wij lopen. Uw rentetarief bestaat uit de fundingkosten, het kredietrisico en onze bedrijfskosten en winstopslag. Vraagt u een Persoonlijke Lening aan? Dan kijken wij onder andere naar uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en of u andere leningen heeft. Hoe kleiner ons risico, hoe lager uw rentetarief.

Ander soort lening?

Wilt u geld achter de hand hebben voor uitgaven waarvan de hoogte nog niet bekend zijn? Dan is een Flexibele Lening misschien iets voor u. Wilt u geld lenen voor een verbouwing van uw eigen huis? De WoonLening is ontwikkeld voor een eenmalige uitgave aan uw eigen huis.