Let op! Geld lenen kost geld.

Over DEFAM

We verstrekken al meer dan dertig jaar leningen en kredieten

In Nederland zijn we één van de grootste bedrijven die leningen verstrekken aan particulieren. We doen dit vanuit ons kantoor in Bunnik, vlakbij de Vrumona-fabriek. We zijn onderdeel van ALFAM, een 100% dochter van ABN AMRO.

Ons doel is dat u kunt leven zoals u wilt

Soms heeft u een lening nodig voor uw wensen. Voor een nieuwe auto of voor de verbouwing van uw huis. Bij DEFAM helpen we u met een lening zodat u uw wensen kunt realiseren. We hebben verschillende soorten leningen: de Persoonlijke Lening en de Flexibele Lening

We zijn specialist in verantwoord lenen

We onderscheiden ons in de markt door onze verantwoorde manier van werken. Daarvoor werken we samen met professionele tussenpersonen. Zij geven u advies over het maken van een verantwoorde keuze. Wij zorgen voor een zorgvuldige afhandeling van uw aanvraag. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op ons werk.

Verant­woord lenen!

Verantwoord lenen

Geld lenen doe je niet zomaar. Dat doe je verantwoord! Wat gebeurt er als uw inkomen verandert? Is uw lening fiscaal aftrekbaar? Het zijn vragen waar u samen met uw tussenpersoon naar kijkt, voordat u een lening afsluit. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Waar moet u aan denken bij verantwoord geld lenen?