Let op! Geld lenen kost geld.

Persoonlijke Lening

Heeft u geld nodig voor een grote aankoop? Bijvoorbeeld voor een nieuwe badkamer of een nieuwe auto? De Persoonlijke Lening is geschikt voor een eenmalige uitgave. U weet precies waar u aan toe bent. Bij ons leent u tegen een aantrekkelijke rente. 

  • Zekerheid
  • Voordelig
  • Verantwoord

Wat is een Persoonlijke Lening?

De Persoonlijke Lening is geschikt voor een eenmalige uitgave, zoals een verbouwing van uw keuken. U maakt vooraf heldere afspraken met uw financieel adviseur over de hoogte van het kredietbedrag, de rente en de looptijd van de lening. De rente staat vast. Bij een daling of een stijging van de rente blijft u hetzelfde bedrag betalen. U betaalt het geleende bedrag terug in vaste maandbedragen. Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen. Aan het einde van de looptijd heeft u uw lening volledig terugbetaald. 

Voor het aflossen van uw lening betaalt u geen kosten

Iedere maand lost u een deel van de lening af. U mag ook het hele bedrag ineens aflossen. Wij brengen daarvoor geen kosten in rekening.

Waar moet u op letten bij het afsluiten van een Persoonlijke Lening?

  • De rente en het maandbedrag staan vast.
  • U betaalt elke maand een vast bedrag. Ook als de rente daalt of stijgt.
  • U kunt bedragen niet opnieuw opnemen.

Uw tussenpersoon geeft advies over verantwoord geld lenen

Past de lening goed bij uw wensen en bij uw financiële situatie? En welke looptijd past bij het product dat u met de lening wilt aanschaffen? Vraag het aan uw tussenpersoon.

Is de Persoonlijke Lening niet wat u zoekt?

Kijkt u dan bij onze Flexibele Lening. Deze lening is geschikt voor onverwachte uitgaven met zekerheid over de looptijd. 

Wat kost een Persoonlijke Lening?

U wilt natuurlijk een zo laag mogelijke rente. Daar doen wij ons uiterste best voor bij DEFAM. Ook zijn we transparant over onze tarieven. Op deze pagina vertellen we u er alles over.

Zo bepalen we het rentetarief

We werken volgens het principe van Risk Based Pricing. Oftewel: de hoogte van de rente hangt af van het risico dat wij lopen. Als u een offerte aanvraagt, kijken we daarom onder andere naar uw uitgaven en inkomsten, uw gezinssituatie en of u nog andere leningen heeft. Vervolgens maken we een klantprofiel en ziet u welk rentetarief voor u geldt. Hoe lager het risico voor ons, hoe lager de rente voor u.

Zo is de rente opgebouwd

De rente die u betaalt, bestaat uit vier onderdelen:

  • De fundingkosten
  • Het kredietrisico
  • Onze bedrijfskosten
  • Een winstopslag 

tarieven 12 t/m 120 maanden

Geldig per 18 september 2019

tarieven 121 t/m 180 maanden

Geldig per 18 september 2019

 

Voorbeeldberekeningen Persoonlijke Leningen

 

 


 

Wilt u een Lening bij DEFAM afsluiten?

Vraag bij uw financieel adviseur naar een Persoonlijke Lening van DEFAM. Samen met u kijkt hij of het krediet past bij uw persoonlijke en financiële situatie en geeft hij advies over verantwoord geld lenen.

Zoekt u een financieel adviseur?

Onze Klantenservice helpt u met het vinden van een financieel adviseur. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (030) 659 66 00.

Meer informatie over de Persoonlijke Lening van DEFAM?

Kijk bij veelgestelde vragen. Of lees alles over de Persoonlijke Lening in onze brochure.