Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld.
Ga naar pagina inhoud

Specialist verantwoord lenen

‘Wij helpen mensen bij het waarmaken van hun dromen en ambities.’

DEFAM verstrekt sinds 1981 leningen en kredieten. In Nederland zijn wij één van de grootste organisaties die leningen aan particulieren verstrekken. Wij doen ons werk vanuit Bunnik, vlakbij Utrecht. DEFAM is onderdeel van ALFAM Consumer Credit, een 100% dochter van ABN AMRO.

Ons doel is dat u kunt leven zoals u wilt

Soms heeft u een lening nodig voor uw wensen. Voor een nieuwe auto of voor de verbouwing van uw huis. Bij DEFAM helpen we u met een lening zodat u uw wensen kunt realiseren. We hebben verschillende soorten leningen: de Persoonlijke Lening, de WoonLening en de Flexibele Lening.

We zijn specialist in verantwoord lenen

We onderscheiden ons in de markt door onze verantwoorde manier van werken. Daarvoor werken we samen met professionele tussenpersonen. Zij geven u advies over het maken van een verantwoorde keuze. Wij zorgen voor een zorgvuldige afhandeling van uw aanvraag.

Kies bewust

Als u geld leent, betaalt u rente over het geleende bedrag. U betaalt dus altijd meer terug dan u heeft geleend. Kies bewust voor een lening. Wij helpen u graag bij het maken van uw afwegingen.

Gegevens KvK en toezichthouder

DEFAM is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 30081840 met de naam DEFAM B.V., Vestigingsnummer 000018020003 Schoudermantel 2A, 3981 AH Bunnik. DEFAM staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (Postbus 11723, 1001 GS Amsterdam) en heeft een vergunning (nr. 12012683) om consumptief krediet te mogen aanbieden.