Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld.
Ga naar pagina inhoud

GreenLoans

Wilt u geld lenen voor het verduurzamen van uw eigen huis? Bijvoorbeeld voor zonnepanelen, een warmtepomp of het isoleren van uw zolder. Dan is de Greenloans Lening hiervoor geschikt, deze lening is geschikt voor een eenmalige uitgave voor het verduurzamen van uw eigen huis. U weet vooraf precies waar u toe bent. Bovendien heeft de GreenLoans Lening een aantrekkelijk rente tarief.

GreenLoans Defam

Wat is een GreenLoans Lening?

De GreenLoans Lening is bedoeld voor huiseigenaren en heeft de kenmerken van een persoonlijke lening. De looptijd van de GreenLoans Lening kan worden aangepast naar de terugverdientijd van uw investering, de langere looptijd biedt hierin vele mogelijkheden. Sluit u een GreenLoans Lening af, dan betaalt u geen notaris- of taxatiekosten. Voordat u een lening afsluit maken wij afspraken over hoeveel geld u leent, wat de looptijd van uw lening wordt en tegen wel tarief wij u de lening verstrekken. Tijdens de looptijd van uw lening blijft dat tarief hetzelfde, u lost het geleende geld af in vaste bedragen per maand. Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen. Aan het einde van de looptijd heeft u uw lening helemaal afgelost.
GreenLoans lening

Overzicht middelen

– Zonnepanelen
– Zonneboiler
– Vloer-, gevel- en dakisolatie
– Spouwmuurisolatie
– Ramen, deuren en kozijnen
– Warmtepomp
– Warmte-terugwinsysteem
– Gelijkstroompompen en -ventilatoren
– Ventilatierooster
– Windturbine
– Biomassaketel
– Micro-WKK/HR(e)-ketel

.

Persoonlijke Lening GreenLoans afsluiten

Wij werken samen met financieel adviseurs, in het bezit van een AFM-vergunning. Zij delen onze visie op verantwoord lenen en adviseren u op maat. Bel onze Klantenservice voor een adviseur bij u in de buurt.

Hoeveel geld kunt u lenen?

Hoeveel u kunt lenen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Uw financieel adviseur kijkt graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Wij werken samen met financieel adviseurs in het bezit van een AFM-vergunning. Zij delen onze visie op verantwoord lenen en adviseren u op maat. Bel onze Klantenservice op 030 – 659 66 00 voor een adviseur bij u in de buurt.

Kenmerken GreenLoans Lening

  • Rentetarief blijft hetzelfde, ook als de (markt) rente daalt of stijgt
  • U bent huiseigenaar en lost iedere maand af met een vast bedrag
  • U gaat investeren in het verduurzamen van uw eigen woning
  • Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen

Kosteloos extra aflossen

Iedere maand lost u een klein deel van uw GreenLoans Lening af. Maar u mag uw lening ook in een keer aflossen. Dit is kosteloos, wij brengen hiervoor geen boete of andere bedragen in rekening.

Verantwoord lenen

Past de GreenLoans Lening goed bij uw voorgenomen uitgave? En sluit deze lening goed aan op uw financiële situatie? Financiële problemen kunnen grote gevolgen hebben op het dagelijks leven van mensen. Hiertegen willen wij iedere klant beschermen. Laat u daarom goed informeren door een financieel adviseur. Heeft u nog geen financieel adviseur? Bel onze Klantenservice voor een adviseur bij u in de buurt: (030) 659 66 00.

Kosten GreenLoans Lening

Natuurlijk wilt u een zo laag mogelijk rentetarief. Daarvoor doen wij iedere dag ons uiterste best. Wij zijn continu transparant over alle rentetarieven. Uw rentetarief bestaat uit de fundingkosten, het kredietrisico en onze bedrijfskosten en winstopslag.

Ander soort lening?

Wilt u geld lenen voor een ander doeleinde? De Persoonlijke Lening of WoonLening is ook geschikt voor een eenmalige uitgave en kan gebruikt worden voor een ander doel dan het verduurzamen van uw woning.