Let op! Geld lenen kost geld.

Samenwerken met DEFAM

Wilt u samenwerken met één van de grootste Nederlandse financieringsmaatschappijen? Een organisatie die al meer dan dertig jaar gespecialiseerd is in financieringen? Een organisatie die onderdeel is van ABN AMRO? En staat u helemaal achter onze visie van verantwoord lenen? We staan altijd open voor een samenwerking met nieuwe partners. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

Persoonlijk contact en hoge service

U heeft bij ons een vaste accountmanager. Samen werkt u aan hetzelfde doel: de optimale financiering voor uw klant. Voor overleg met u of voor uw vragen nemen wij graag de tijd. We staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft.

Actuele kennis uit de markt

U richt zich voor 100% op uw klant. Wij houden als kennisexpert de markt in de gaten. Onze kennis delen we met u door onder andere klankbordsessies, whitepapers en nieuwsbrieven. We ondersteunen u niet alleen met verantwoorde producten en actuele kennis, maar op verzoek ook met marketingacties.

Snelle en efficiënte processen

Onze eerste prioriteit is het snel en uitstekend helpen van uw klanten én u. Daar is ons online aanvraagsysteem FAST helemaal op ingericht. We werken daarnaast met alle bekende pakketten in de markt, zoals MAEX en Adviesbox.