Let op! Geld lenen kost geld Let op! Geld lenen kost geld.
Ga naar pagina inhoud

Uw DP Portaal

Via het DP Portaal regelt u al uw klantzaken in één overzichtelijke omgeving. Als partner van DEFAM heeft u met uw persoonlijke login zicht op de actuele status van al uw kredietaanvragen, uw provisienota’s en meer. Digitaal ondertekenen, inlossaldo’s opvragen … het is allemaal mogelijk. Eenvoudig, veilig en realtime.

Rollen gebruikers

In het DP Portaal heeft iedere gebruiker zijn eigen rol, zoals Gebruikersbeheer, Contractbeheer en Financieel agentschapsbeheer. En iedere rol heeft weer toegang tot verschillende functionaliteiten. De Gebruikersbeheerder beheert de toegang tot het DP Portaal en beheert alle rollen en rechten. Daarvan ziet u hieronder een overzicht.

Werken met het DP Portaal

Inmiddels maken veel van onze partners enthousiast gebruik van het DP Portaal. Heeft u nog geen toegang, maar wilt u ook met het DP Portaal aan de slag? Neem dan contact op met ons Sales Contact Center via 030 – 659 66 15. Zij helpen u graag verder. Heeft u vragen over het gebruik van het DP Portaal? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, hier vindt u meer informatie, waaronder een aantal praktische handleidingen. Wij ondersteunen onze partners graag.