Let op! Geld lenen kost geld.

Verantwoord lenen

Als u gaat lenen, doe dat dan heel bewust. Laat u uitgebreid adviseren door uw tussenpersoon.
En verdiep u hier alvast in een aantal zaken die een rol spelen als u geld leent.

Lenen? Alleen bij een betrouwbare organisatie!

Wilt u een lening afsluiten? Zorg dan dat u weet met wie u zaken doet. Heeft het bedrijf de juiste vergunningen? Hoe lang bestaat het? Is het onderdeel van een groot concern? Belangrijke vragen om antwoord op te krijgen.
Meer weten over DEFAM?

Waar let u op als u een lening afsluit?

Uw tussenpersoon adviseert u over een lening die goed bij uw persoonlijke situatie past. Hij helpt u om een verantwoorde lening af te sluiten. Als u zelf leningen gaat vergelijken, let dan op de volgende punten.
Checklist om leningen te vergelijken.

Kredietverstrekkers vergelijken

U gaat natuurlijk niet met de eerste de beste in zee. Maar hoe vergelijkt u verschillende kredietverstrekkers met elkaar? En waar moet u op letten?
Een paar tips.

Een lening die bij u past

Er zijn verschillende soorten leningen. Leningen die meer zekerheid bieden. En leningen waarbij u meer flexibiliteit heeft. Welke lening u kiest, hangt af van uw wensen en uw persoonlijke situatie. Open onze klantbrochure en kijk welke lening bij u past: ga naar pagina 7 voor meer informatie.

Wilt u een lening bij DEFAM afsluiten?

Zorg dat u goed advies krijgt. Uw tussenpersoon helpt u graag verder. Heeft u nog geen tussenpersoon? Bel onze Klantenservice voor een tussenpersoon bij u in de buurt.